2721024260 6986584773 Κιλκίς 3, Καλαμάτα
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Περιελικτική Καλαμάτας | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Περιελίξεις Μοτέρ - Κινητήρων Καλαμάτα

Η επιχείρησή μας “Περιελικτική Καλαμάτας” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, με συνέπεια, επαγγελματισμό και άρτια τεχνογνωσία, μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη που αφορά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε βιομηχανικούς χώρους καθώς και περιελίξεις μοτέρ - κινήτρων στην Καλαμάτα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας με εργασίες υψηλής ποιότητας, ο σεβασμός στις ακριβείς ανάγκες σας και το χτίσιμο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης για σωστές και μακρόχρονες συνεργασίες.

Ο ηλεκτρολόγος Τριανταφυλλάκης Παναγιώτης και το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλαμβάνει, άμεσα και αποτελεσματικά, ό,τι αφορά σε ηλεκτρολογικά και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όπως:

 
 
 

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση, την συντήρηση αλλά και την επισκευή οποιαδήποτε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 
 
 
 
 

Περιελίξεις μοτέρ - κινητήρων
Ειδικευόμαστε στις περιελίξεις μοτέρ - κινητήρων. Το πλήθος των πελατών και των περιελίξεων και επισκευών που έχουμε φέρει εις πέρας, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας μας.
 
 
 
 

Περιελίξεις γεννητριών στη ναυτιλία εν πλω

Είμαστε στην διάθεσή σας και αναλαμβάνουμε περιελίξεις γεννητριών εν πλω, σε βαπόρια που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την γεννήτριά τους. Εξυπηρετούμε όλο τον κόσμο.
 
 
 
 
 

Κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων

Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε ηλεκτρικούς πίνακες χαμηλής, μέσης και μεγάλης τάσης για κάθε εφαρμογή.
 
 
 
 

Αυτοματισμοί

Ο αυτοματισμός είναι η καρδιά κάθε ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε ένα σύστημα οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε. Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς.
 
 
 
 

Συναγερμοί & Πυρασφάλεια
Θέλετε να ασφαλίσετε τον χώρο σας; Τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου σας.
 
 
 
 

Δομημένη καλωδίωση

Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις στην Καλαμάτα και όχι μόνο, καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για να τους προσφέρουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σας αλλά και για την περιέλιξη του μοτέρ - κινητήρα σας.