2721024260 6986584773 Κιλκίς 3, Καλαμάτα
hero image
 
 
 

ΠΕΡΙΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Περιελίξεις Μοτέρ - Κινητήρων Καλαμάτα

Η επιχείρησή μας “Περιελικτική Καλαμάτας” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες, την κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων, έργα δομημένης καλωδίωσης, αυτοματισμούς, τοποθετήσεις συναγερμών, πυρασφάλεια και έξυπνα σπίτια στην Καλαμάτα, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

 
 
 

Επίσης, αναλαμβάνουμε την περιέλιξη μοτέρ - κινητήρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών σε κάθε επαγγελματία, τεχνικό και ιδιώτη. Με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και Όλα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, δίνουμε αντοχή και ποιότητα καλής λειτουργίας στο μοτέρ - κινητήρα σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι  το κίνητρο για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη προτείνοντας σας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.